Gelomyrtol

Uvjeti uporabe

Zaštita prava

Predmet su ove obavijesti internetske stranice na adresi www.gelomyrtol.hr. Svi sadržaji na ovoj internetskoj stranici vlasništvo su poduzeća Medis Adria d.o.o. i informativne su prirode. Informacije na ovoj internetskoj stranici www.gelomyrtol.hr nisu nadomjestak za razgovor s osobnim liječnikom, koji je jedini pozvan za pravilnu procjenu i zdravstvene savjete o vašoj bolesti, odnosno o vašim tegobama te za odabir i način uzimanja lijekova.

Ograničena odgovornost

Medis Adria d.o.o. ne odgovara za uporabu internetskih stranica www.gelomyrtol.hr i za eventualnu štetu koja bi mogla nastati zbog uporabe internetskih sadržaja koji se tamo nalaze. Svi korisnici služe se objavljenim sadržajem na vlastitu odgovornost. Održavanjem sadržaja internetskoga mjesta Medis Adria d.o.o. pokušat će osigurati njihovu ažurnost i točnost podataka, ali ne jamči i ne preuzima nikakvu odgovornost za njihovu preciznost i cjelovitost. Medis Adria d.o.o. pridržava pravo na promjene, dodavanja ili odstranjenje internetskih stranica (u cijelosti ili djelomice) bez prethodnoga upozorenja.

Ograničeno pravo uporabe sadržaja

Korisnici mogu raspolagati sadržajima na internetskoj adresi www.gelomyrtol.hr za svoju osobnu uporabu, a pri tome ne smiju kršiti autorsko pravo. Autori sadržaja nisu odgovorni za moguće štetne posljedice uporabe. Bilo kakva druga uporaba ili distribucija ovih internetskih sadržaja ili njihovoga dijela nije dopuštena.

Zaštita podataka

Poduzeće će sa svim podacima prikupljenima na stranici www.gelomyrtol.hr raspolagati u skladu s važećim zakonodavstvom.

Mlađi od 18 godina

Internetska stranica nije namijenjena mlađima od 18 godina. Ne prikupljamo osobne podatke od osoba za koje znamo da su mlađe od 18 godina. Mlađe od 18 godina upozoravamo da nam ne šalju nikakve podatke.

GeloMyrtol® forte se koristi za akutni i kronični
bronhitis i sinusitis. Dokazano i uspješno rješava simptome.

Više o proizvodu